Μούσες Εν Χορώ

Αγγελάκη 25, 54636, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310626571
Κατηγορίες:
c8099225e4648f097631f31f0cedb342f375c542.jpg
0c467768c57649918655d8160b0417cef1eaf24b.jpg
0bca789ca08101d3597a2319a47e94ff29405210.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (12)
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη. Είναι ανοιχτά όλη την εβδομάδα και δουλεύει με ένα πολύ νεανικό σχήμα ενώ προσφέρει πολύ ποιοτική και οικονομική διασκέδαση σε όσους το επισκέπτονται.

Μούσες Θεσσαλονίκη
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, οι Μούσες εν Χορώ αποτελούν τον νούμερο ένα προορισμό για νυχτερινή διασκέδαση. Αρχικά, το νυχτερινό κέντρο κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος κόσμου διότι προσφέρει πραγματική διασκέδαση. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην διακόσμηση του μαγαζιού. Τα έντονα χρώματα σε συνδυασμό με τον χαμηλό φωτισμό δημιουργούν μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα. Η διαμόρφωση του χώρου επίσης είναι εξαιρετική και τα τραπέζια είναι τοποθετημένα με τον πιο σωστό τρόπο ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν ορατότητα αλλά και πρόσβαση στην σκηνή. Ακόμη, αυτό που κάνει το νυχτερινό κέντρο να ξεχωρίζει είναι οι πολύ προσιτές τιμές. Αντιλαμβανόμενοι οι ιδιοκτήτες την οικονομική κρίση διατηρούν πολύ χαμηλές τιμές. Με αυτόν τον τρόπο, οι Μούσες εν Χορώ προσελκύουν πλήθος κόσμου. Ακόμη, η εξαιρετική ποιότητα των οινοπνευματώδη ποτών παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι ένας από τους λόγους που οι Θεσσαλονικείς αλλά και οι επισκέπτες της πόλης επιλέγουν τις Μούσες εν Χορώ για την νυχτερινή τους διασκέδαση. Εν συνεχεία, αξίζει να αναφερθούμε και στο προσωπικό του μαγαζιού που αναλαμβάνει να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες με τον πιο καλό τρόπο.

Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως κάθε χρόνο οι Μούσες εν Χορώ φιλοξενούν στην σκηνή καλλιτέχνες πολύ αξιόλογους αλλά και πολύ αγαπητούς στο κοινό. Το μουσικό πρόγραμμα είναι κάθε φορά άκρως ψυχαγωγικό αλλά και διασκεδαστικό. Οι καλλιτέχνες δίνουν κάθε βράδυ τον καλύτερο τους εαυτό και προσφέρουν στιγμές αυθεντικής διασκέδασης σε όλους τους θαμώνες. Ο χορός δεν θα μπορούσε να λείπει από το νυχτερινό μαγαζί και έτσι όλοι οι επισκέπτες από νωρίς ανεβαίνουν στην πίστα και στα τραπέζια.

Οι Μούσες χειμερινές βρίσκονται στην περιοχή της Αγγελάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Παραμένουν ανοιχτά από το Σεπτέμβριο μέχρι και Απρίλιο και δουλεύουν 7 μέρες την εβδομάδα . Το πρόγραμμα του είναι τελείως ανατρεπτικό και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρουν του κόσμου που σπεύδει και στηρίζει το μαγαζί. Στο μαγαζί έχουν περάσει πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες και πολλοί ξεκίνησαν καριέρα από τις Μούσες Θεσσαλονίκης. Είναι από τα μαγαζιά που βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις του κόσμου για την διοργάνωση bachelor parties.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Μπουζούκια
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος