Clean Doctors - Οι Γιατροί της Καθαριότητας

Χατζίκου 20, Μενεμένη, ΤΚ 54621, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2315525967, 6989227170
Ιστοσελίδα: www.cleandoctors.gr
Περιγραφή

H Clean Doctors είναι μια δυναμική σύγχρονη εταιρεία παροχής υπηρεσιών – βιολογικού καθαρισμού, η οποία δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1980.

Η πολυετή πείρα μας και το έμπειρο, ειδικά εκπαιδευόμενο και πρόθυμο προσωπικό μας, μας έχει κατατάξει ψηλά στον κατάλογο των εταιριών καθαρισμού. Η συνεχής επιμόρφωση, μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίζουμε όλες τις απαιτήσεις των χώρων που αναλαμβάνουμε τηρώντας πάντα τους παρακάτω κανόνες:

Α: Σύγχρονα και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.
Β: Υλικά καθαρισμού επώνυμων εταιριών με πιστοποίηση ISO.
Γ: Καλή συνεργασία και επιθυμητό αποτέλεσμα.
Δ: Προστασία του περιβάλλοντος .

Εκείνο, όμως, που μας χαρακτηρίζει είναι το προσωπικό ενδιαφέρον για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη, οικολογική και οικονομική διεκπεραίωση των εργασιών καθαριότητας.

Το όραμα
Δημιουργήσαμε τους Clean Doctors μια εταιρία με μέλλον, με γνώση και αγάπη σε αυτό που κάνουμε. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα η εταιρία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της χάρη στην Υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και των ανταγωνιστικών τιμών της.

Η συνεχής βελτίωση της ποιότητας σε όλες τις δραστηριότητες και από όλους τους εργαζόμενους, θεωρείται αδιάσπαστο μέρος του επιχειρηματικού σχεδιασμού της εταιρείας και των στόχων της.

Τομέας Πολυκατοικιών
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας ή των επαγγελματικών σας χώρων. Η εταιρία μας καλύπτει όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ποιοτική συντήρηση της πολυκατοικίας σας. Σαν συνεργείο καθαρισμού σας απαλλάσσουμε από την υποχρέωση καταβολής ΙΚΑ, ΔΩΡΩΝ και ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ γιατί είμαστε αυτoασφαλιζόμενοι. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα δικά μας υλικά καθαρισμού χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Εσείς πληρώνετε μόνο το ποσό της συμφωνίας για τον καθαρισμό της πολυκατοικίας κάθε ΜΗΝΑ.

Τομέας Εμπορικών Μαγαζιών
Αναλαμβάνουμε την μηνιαία συντήρηση της επιχείρησης σας. Είτε έχετε κατάστημα είτε χώρο αναψυχής διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μέσα ώστε να διατηρήσετε το χώρο σας καθαρό.

Διαθέτουμε την εμπειρία σε καθαρισμούς νυχτερινών μαγαζιών, καφετεριών, μπαρ- club, bowling, παιδότοπων και εστιατορίων. Δώστε στο χώρο σας τη λάμψη και τη φωτεινότητα που του αξίζει με τον κατάλληλο καθαρισμό.

Ελάτε σε εμάς και δείτε τη διάφορα στο χώρο σας. Τηλεφωνήστε μας για να σας δώσουμε την καλύτερη μηνιαία προσφορά!

Τομέας Υγείας
Η καθαριότητα των χώρων υγείας είναι ένας πολύ ευαίσθητος τομέας της επιχείρησης μας, με πολλές δυσκολίες τις οποίες λόγω της πείρας μας, αντιμετωπίζουμε διαφορετικά από τους υπόλοιπους.

Τομέας Πολυχώρων
Η καθαριότητα και η απολύμανση στους εμπορικούς χώρους και στους χώρους ψυχαγωγίας, όπου υπάρχει συνεχής και μεγάλη διέλευση του κόσμου είναι πολύ σημαντική!Η cleandoctors γνωρίζοντας την σπουδαιότητα των υπηρεσιών της σε αυτούς τους χώρους, δημιούργησε πολλά ελκυστικά πακέτα προσφορών για καθαρισμούς ανάλογα με το είδος της επιχείρησης που διαθέτεται. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται όλες τις ώρες και τις ημέρες του έτους και καλύπτουν τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους μαζί με τις αποθήκες εμπορευμάτων και τα γραφεία εξυπηρέτησης προσωπικού κά.

Τομέας Σπιτιού
Στις υπηρεσίες σπιτιού, η εταιρία μας παρέχει την καθαριότητα του σαλονιού ή της μοκέτας σας με την τεχνολογία ατμού, της οποίας τα πλεονεκτήματα αναλύονται παρακάτω.

Ο ατμός κάνει εξαιρετικά καλά τέσσερα πράγματα:
1. Καθαρίζει
2. Γυαλίζει
3. Εξουδετερώνει οσμές
4. Απολυμαίνει

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Μενεμένη Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Συνεργείο Καθαρισμού
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος