Lotus Oriental Spa

Γρηγορίου Παλαμά 17, 54622, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310225200
Φαξ: 2310225302
Ιστοσελίδα: www.lotusorientalspa.gr
7fea2828677e619bb8b432936909f1f4ac5ee2cb.jpg
6137b31a94c8a0d3ac20485fca93df22689d3041.jpg
34ab4040730b0ad9a400bb79ec92642806278fcb.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (12)
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Το Lotus Oriental Spa έχει μια συνολική προσέγγιση στη φυσική και διανοητική ευημερία, που σας εξασφαλίζει ένα μοναδικό άδυτο των αισθήσεων. Εισάγετε την απόλυτη αρμονία, όπου ο χρόνος παραμένει έξω από την πόρτα και ένα νέο ταξίδι αρχίζει στο ναό της αφής και των αρωμάτων. Ένας χώρος αναζωογόνησης και ευημερίας για τους άντρες και τις γυναίκες, που σας αφήνει για να δραπετεύσετε από την πίεση της καθημερινής ρουτίνας και σας μεταφέρει σε έναν κόσμο της ηρεμίας και της απόλαυσης. Περπατώντας πίσω στο χρόνο και στην αντίληψη για το αρχαίο, ανακαλύπτετε ένα μείγμα από τις εξωτικές επεξεργασίες και τελετές από όλο τον κόσμο. Μπαλί, Ινδονησία, Κίνα, Ινδία και Ταϊλάνδη. Χαλαρώστε και ανακαλύψτε την πορεία της ηρεμίας, του διαλογισμού και της ανανέωσης χωρίς βιασύνη και πίεση.

MASSAGES
Traditional Thai Massage 60 min
Γνωστό σε όλον τον κόσμο για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, το Thai massage βασίζεται στην Ινδική Ayurveda και τη Yoga και είναι μία γνώση που μεταφέρθηκε μέσα από τούς αιώνες. Είναι ένα βαθύ μασάζ, που χρησιμοποιεί πίεση σε επιλεγμένα σημεία και τεχνικές ανοιγμάτων στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη.

Asian Blend Aromatherapy 60 min
Αρωματικό και χαλαρωτικό, το Asian Blend Aromatherapy, βασίζεται σε συνδυασμό πανάρχαιων τεχνικών με αιθέρια έλαια. Είναι απαλό μασάζ που βοηθά στη διείσδυση των φυσικών ελαίων στο δέρμα, ενεργοποιεί τις θεραπευτικές τους ιδιότητες και στοχεύει στη χαλάρωση και την ευεξία.

Balinese Massage 60 min
Αυθεντικό, βαθύ και απολαυστικό μασάζ επηρεασμένο από τις πολύχρονες παραδόσεις του Μπαλί. Χρησιμοποιώντας τροπικά αιθέρια έλαια και τεχνικές πιέσεων, μαλάξεων και ανοιγμάτων, αυτό το εξωτικό μασάζ ενδυναμώνει την κυκλοφορία, απαλύνει τους μυϊκούς πόνους και χαρίζει ευεξία.

Sport Massage 60 min
Στιβαρό μασάζ με χρήση συνδυασμού αιθέριων ελαίων lemongrass και ginger που αποσκοπεί στη χαλάρωση, την ενδυνάμωση και την αναζωογόνηση. Είναι μία εξέλιξη του Σουηδικού μασάζ και συνιστάται σε άτομα με έντονη σωματική δραστηριότητα..

Lotus Deep Tissue Massage 60 min
Βαθύ και δυνατό μασάζ που χρησιμοποιεί κυρίως τον πήχη, την παλάμη και τα δάχτυλα των χεριών. Με στόχο να απαλύνει τους μυϊκούς πόνους , την ένταση και το stress αυτό το ενδυναμωτικό μασάζ εξασκεί βαθιά πίεση σε όλο το κορμί προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

Anticellulite Massage 60 min
Χρησιμοποιώντας ρυθμικές κινήσεις και ελαφριά χτυπήματα αυτός ο ιδιαίτερος τύπος μασάζ αυξάνει την αιμάτωση των ιστών, κινητοποιεί τα λιποκύτταρα και μειώνει την κυτταρίτιδα, το γνωστό orrange effect.

Back Hot Revival 60 min
Αυτό το μασάζ είναι ειδικά σχεδιασμένο για την πλάτη, τους ώμους και τον αυχένα. Η θεραπεύτρια απλώνει ζεστό θερμαντικό λάδι από ginger και συνδυάζει τεχνικές του Balinese massage με ειδικές πιέσεις και έλξεις από το Thai σε συνδυασμό με Thai hot herbal compress. Ανακουφίζει από τους πόνους, απαλείφει την μυϊκή καταπόνηση και το stress.

Foot Reflexology 60 min
Πανάρχαια θεραπεία που βασίζεται στην πίεση ζωτικών σημείων του πέλματος που αντιστοιχούν σε εσωτερικά όργανα του σώματος. Η ρεφλεξολογία χρησιμοποιείται διεθνώς ως συμπληρωματική θεραπευτική μέθοδος σε παθήσεις εσωτερικών οργάνων, σε περιπτώσεις άγχους, σε σύνδρομα χρόνιας κόπωσης και σε καταπονήσεις του ερειστικού και μυϊκού συστήματος.

Indian Head Massage 60 min
Μία αυθεντική θεραπεία Ayurveda, που χρησιμοποιεί 100% virgin coconut oil και εξασκεί πίεση και έλξεις σε επιλεγμένα σημεία του αυχένα και του κρανίου. Ιδανικό για περιπτώσεις αμνησίας, χρόνιας κεφαλαλγίας, αυχεναλγίας, ημικρανίας και άγχους.

Thai Herbal Healer 90 min
Πανάρχαια Ταϋλανδέζικη θεραπεία με χρήση θεραπευτικών βοτάνων. Είναι συνδυασμός Παραδοσιακού Thai Massage που ακολουθείται από εφαρμογή ζεστών κομπρεσών από επιλεγμένα τροπικά βότανα. Η αναγεννητική δύναμη του Thai massage συνδυάζεται με τη θερμότητα και την θεραπευτική δράση των βοτάνων που διαχέονται στον οργανισμό μέσω του δέρματος. Ιδανικό για μυϊκούς πόνους και μυοσκελετικά προβλήματα.

Lotus Harmo ny 90 min
Αποκλειστική θεραπεία του Lotus Oriental Spa. Το Lotus Harmony εκτελείται από δύο θεραπεύτριες, που δουλεύουν συγχρονισμένα, με χορευτικό ρυθμό και απόλυτη αρμονία. Μέσω του συγχρονισμού οι θεραπεύτριες απελευθερώνουν την εσωτερική ροή της ενέργειας, εναρμονίζουν το yin με το yang και αποκαθιστούν την ισορροπία και την αρμονία του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος. Αποτελεί σύνθεση πέντε ειδών μασάζ: Japanese Shiatsu , Thai Massage , Hawaiian Lomi Lomi , Swedish και Balinese . Η απόλυτη αισθαντική απόλαυση του αγγίγματος τεσσάρων χεριών.
Όλα τα λάδια είναι 100% φυτικά και έχουν ως βάση αμυγδαλέλαιο και grapeseed σε συνδυασμό με φυσικά αιθέρια έλαια. Επιλέξτε ένα από τα ειδικά λάδια μας και δοκιμάστε τις ευεργετικές ιδιότητες αιθέριων ελαίων όπως: ylang ylang, wild mint, eucalyptus, geranium, lavender, rosemary, bergamo n t, rosewood, wild lime, prai, nutmeg, cedarwood, grapefruit.

BODY TREATMENTS
Body scrubs 45 min
Ζεστές κομπρέσες, body scrub, body lotion
Επιλέξτε το scrub που σας ταιριάζει και συνδυάστε το με τη λοσιόν της αρεσκείας σας.
Ginger, ενισχύει την κυκλοφορία, τονώνει το νευρικό σύστημα και έχει ιδιαίτερες θερμαντικές ιδιότητες.
Coffee, διαλύει τα λιποκύτταρα και συσφίγγει το δέρμα.
Jasmine,είναι ένα πολύτιμο αιθέριο έλαιο που έχει έντονες αισθαντικές ιδιότητες.
Green tea, έχει έντονες αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.
Chocolate, διαλύει τα λιποκύτταρα και συσφίγγει το δέρμα.
Body masks 45 min
Ζεστές κομπρέσες, body mask, body lotion
Επιλέξτε τη mask που σας ταιριάζει και συνδυάστε τη με τη λοσιόν της αρεσκείας σας.

Green tea body mask, η αλόη βέρα, το μέλι και το χαμομήλι δροσίζουν και αναζωογονούν το δέρμα. Το πράσινο τσάι έχει έντονες αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες.
Chocolate indulgence mask, η σοκολάτα είναι ένα φυσικό διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος (αυξάνει το επίπεδο των ενδορφινών).
Green / red / white clay mask, περιέχουν φυσικές λάσπες σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, ylang-ylang, aloe vera, eucalyptus, lavender, geranium, jasmine.

FACIALS
Exotic Facial Treatment 60 min
Εξωτική θεραπεία προσώπου με τροπικά αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων. Με απαλές κινήσεις η θεραπεύτρια απλώνει τα αιθέρια έλαια και τα εκχυλίσματα ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί την κυκλοφορία, απαλύνει τις ρυτίδες και διεγείρει τα ενεργειακά σημεία του προσώπου αποκαθιστώντας την ισορροπία και χαρίζοντας ευεξία.
Περιλαμβάνει έξι στάδια με ζεστές αρωματικές κομπρέσες, cleansing, toner, scrub, mask, lotion, massage cream .

Facial express massage 30 min
Ταχεία θεραπεία προσώπου με εφαρμογή αιθέριων ελαίων, εκχυλισμάτων βοτάνων και φρούτων. Συνδυάζει facial cleanser, και τονωτικό, αντιρυτιδικό μασάζ προσώπου και βλεφάρων.

Facial Detox masque 30 min
Εξωτική θεραπεία που περιλαμβάνει ήπιο καθαρισμό και εφαρμογή φυσικής μάσκας με αιθέρια έλαια και βότανα. Η Papaya περιέχει φυσικά ΑΗΑ, απολεπίζει και λειαίνει το δέρμα , η λάσπη καολίνη έχει αντιτοξικές ιδιότητες, το μέλι δροσίζει και ενυδατώνει και το orange oil είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό και διεγερτικό των αισθήσεων.

EXOTIC RITUALS
Japanese Luxur
Milk Bath, Luxur body scrab, Shower, Aromatherapy massage, Facial treatment.
Συχνά περιγράφεται ως η βασίλισσα των θεραπειών. Το Luxur εφαρμοζόταν στα βασιλικά ανάκτορα της Ιάβας από τον 17ο αιώνα και χρησιμοποιούταν από τις πριγκίπισσες ως μία τελετή εξαγνισμού πριν από την γαμήλια τελετή.

Balinese Chocolate
Herbal bath soak, Chocolate body scrab, Body wrap, Shower, Balinese massage. Θεραπεία αναζωογόνησης που βασίζεται στις μακραίωνες παραδόσεις του Μπαλί. Αρχίζει με την εφαρμογή του Boreh Wrap με τις ιδιαίτερες θερμαντικές του ιδιότητες, ακολουθείται από ένα δροσιστικό rub από φρέσκο καρότο κι ενα χαλαρωτικό βαθύ Balinese Massage. Η απόλαυση ολοκληρώνεται με ένα Session τροπικής βροχής ή ένα Jacuzzi Herbal Soak.

Royal Thai
Hamam, Green tea body scrub, Shower, Body lotion, Thai herbal, healer massage.
Μοναδική Θεραπεία που προέρχεται από τα βασιλικά ανάκτορα της Ταϋλάνδης. Βασίζεται σε αρχαίες τεχνικές της Ayurveda που -όπως προκύπτει από τις αρχαίες εnιγραφ€ς που ανακαλύφθηκαν στο διάσημο ναό Wat Πo στην Μπανγκόγκ- έφτασαν στην Ταϋλάνδη από τον βασιλιά Rama Ili. Το Royal Thai αρχίζει με Ginger Body Scrub που ακολουθείται από εφαρμογή ζεστών κομπρεσών με βότανα, όπως lemongrass, cloves, lavender και οriαnder. Ακολουθεί ένα αναζωογονητικό μασάζ με αιθέρια έλαια και αμυγδαλέλαιο. Η τελετουργία ολοκληρώνεται με θεραπευτικό λουτρό από βότανα.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Μασάζ, Massage, thai massage, hot stone massage
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος