Pavimento

Εθνικής Αντίστασης 66, Καλαμαριά 55134, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310430042, 6932425390
Ιστοσελίδα: www.pavimento.gr
Υπεύθυνος: Τσιρλιγκάνης Νίκος & Τσιπλάκης Αργύρης
Κατηγορίες:
adf2df5f708a76717b3c4fe9b7bcde777bc5b8e1.jpg
c6544ecbbcd3a29d422f6c268239cd9fbf292f39.jpg
295b085acde123728b1bd42c9480291f3b7ba821.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (9)
Περιγραφή

Η επιχείρησή μας η οποία βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 66 με την επωνυμία Pavimento ιδρύθηκε τον Μάιο του 2008 και δραστηριοποιείται στα είδη ξύλου (Δάπεδα, επενδύσεις οροφής, τοίχων και σκάλες).

Μέλη της είναι ο Αργύριος Τσιπλάκης και ο Νικόλαος Τσιρλιγκάνης, Δασολόγος του Α.Π.Θ. – Τεχνολόγος ξύλου, Αναπληρωτής Δ/ντής επί 8 χρόνια στη Βιομηχανία ξύλου ΣΕΛΜΑΝ στο εργοστάσιο της Χαλκίδας και 2 χρόνια στην FILOXYL (Βέροια), στην παραγωγή και την αγορά ξυλείας από το εξωτερικό.

Κίνητρο για την ενασχόλησή μας με τα είδη ξύλου, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ήταν η πεποίθηση μας ότι το ξύλο συμβάλει με τη γοητεία του, στην κατασκευή επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων υψηλών απαιτήσεων.
Τα ξύλινα δάπεδα (Μασίφ, Μηχανικά παρκέ – ημιμασίφ, Deck, Laminate και η εξέλιξη τους σε AVATARA – αποκλειστικά και μόνο από τη εταιρία μας) παρουσιάζουν τελευταία ρυθμούς αύξησης ιδιαίτερα για εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού. Έχουν ασύγκριτη αντοχή και γρήγορη τοποθέτηση.

Η εταιρία μας είναι αντιπρόσωπος και εισαγωγέας των Γερμανικών ξύλινων δαπέδων της ter Hurne GmbH & Co., του παγκόσμιου ηγέτη σε προϊόντα κύρους ξύλινων μασίφ δαπέδων, μηχανικού παρκέ, laminate και Avatara. Η ημερήσια παραγωγή του εργοστασίου ξεπερνά τα 56.000 m2 ενώ διαθέτει άμεσα διαθέσιμο stock πάνω από 1.500.000 m2.

Η διαρκής ενημέρωσή μας, όσο αφορά στην τεχνολογική εξέλιξη και τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού και η συνεργασία μας σε διάφορα είδη και με άλλους μεγάλους οίκους του εξωτερικού, μας επιτρέπουν να πρωτοπορούμε σε ποιότητα και επιτυχημένους συνδυασμούς, σε τιμές προσιτές για ξυλεία κάθε κατασκευαστικής απαίτησης.

Τα είδη μας σε δάπεδα και επενδύσεις έχουν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και εγγύησης που πιστοποιούνται από ανεξάρτητους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς. Μπορούμε επίσης να σας προμηθεύσουμε κουζίνες, ντουλάπες και πόρτες σε ποικιλία υλικών, χρωμάτων και σχεδίων καθώς και ξύλινες σκάλες σε μοντέλα που ταιριάζουν σε κάθε ελληνικό σπίτι και συνδυάζουν τον μοντέρνο με τον αρχοντικό χαρακτήρα. Πρόσφατα επεκταθήκαμε με μεγάλη επιτυχία και στον χώρο των εξωτερικών κουφωμάτων και των πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης στο πλαίσιο της στρατηγικής εξεύρεσης λύσεων για εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ξύλο, ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα θαυμάσιο υλικό που έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση έχει τις δικές του ιδιοτροπίες και ιδιαιτερότητες.
Με τον Νίκο Τσιρλιγκάνη υπεύθυνο επικοινωνίας, που συνδυάζει πανεπιστημιακές και εμπειρικές γνώσεις του αντικειμένου, μπορείτε να έχετε μια φιλική συνάντηση και να ανταλλάξετε ιδέες για κάθε τι που σας ενδιαφέρει ή σας προβληματίζει.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
σκάλες στέγης, σκάλες σοφίτας, πατώματα, Ενεργειακά Κουφώματα, Κουφώματα, ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ, ΞΥΛΙΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος