JAKI DECOR

Βούλγαρη 21-23, Θεσσαλονίκη, 54248
Τηλ.: 2310323560
Φαξ: 2310323560
Ιστοσελίδα: www.jaki-decor.gr
Υπεύθυνος: Αθανάσιος Κάτσης
Κατηγορίες:
31307c4dbf6e5de7a192c564ec68fb08e9eda7bc.jpg
f62d3acd353c8a68beb3d8a0c2d87ef45719eb53.jpg
5023768f6e2264df4c0715f885858fb90a6413b8.jpg
Δείτε όλες τις φωτογραφίες (12)
Περιγραφή

Η εταιρεία του κ. Κάτση JAKI - DÉCOR ιδρύθηκε το 1983. Μετά την ίδρυση του νέου της καταστήματος στην οδό Βούλγαρη 21-23 που λειτουργεί από το 1991, η εταιρεία έχει αναπτύξει συνεργασία με κάποιους από τους μεγαλύτερους οίκους τζακιών στην Ευρώπη.

Η εταιρεία JAKI - DÉCOR είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του γαλλικού οίκου τζακιών FOCUS, του βελγικού οίκου VERO DESIGN που εξειδικεύεται και στα τζάκια αερίου και επίσης είναι αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου CAMINETTI MONTEGRAPPA.

Η εμπειρία του κ. Κάτση και της εταιρείας στην εσωτερική διακόσμηση βοήθησε στο να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένες εφαρμογές, προσαρμοσμένες στην αισθητική του χώρου, έτσι ώστε τα τζάκια μας, σε συνδυασμό με την τεχνολογική υπεροχή τους, να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα λειτουργικότητας και αισθητικής. Η ποιότητα κατασκευής των τζακιών βασίζεται ταυτόχρονα στη μελέτη και στην προσεγμένη επιλογή των υλικών. Ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, τα τζάκια αυτά είναι πιο ανθεκτικά, φιλικά προς το περιβάλλον και με τις μέγιστες θερμικές αποδόσεις.

Η τεχνική υποστήριξη των προϊόντων μας είναι διαρκής και προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των κατασκευαστών. Η άψογη κατασκευή και ποιότητα των προϊόντων μας, μαζί με την υψηλή αποδοτικότητα τους, δίνουν το πλεονέκτημα στην εταιρεία να παρέχει εγγύηση από την ημέρα της εγκατάστασης.

Κάθε τζάκι επιλέγεται και εγκαθίσταται μετά από προσεκτική μελέτη του χώρου και αφού λάβουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις του πελάτη. Η θερμαντική ικανότητα και η δυνατότητα εύκολης συντήρησης και καθαρισμού είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε τζακιού.

Το τζάκι ποτέ δε θα σταματήσει να είναι μέρος του σπιτιού, μέρος της καθημερινής μας ζωής. Ένα όμορφο και λειτουργικό τζάκι είναι αυτό που θα μας θερμαίνει και θα μας χαλαρώνει.

Συντήρηση - Service
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στην συντήρηση και καθαρισμό του καπναγωγού. Πρέπει να καθαρίζεται 2 φορές τον χρόνο, για να αποφεύγεται η ανάφλεξη των καπνών. Ο καθαρισμός πρέπει να είναι μηχανικός, δηλ, με βούρτσα ή ειδικά εργαλεία. Προσοχή! Ο χημικός καθαρισμός δεν είναι αρκετός!

Όσον αφορά το SERVICE, εφ' όσον η πώληση και η εγκατάσταση γίνεται από εμάς (και όχι από τρίτο πρόσωπο), τότε παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εφ' όσον έχετε στα χέρια σας την γραπτή εγγύηση με την ημερομηνία εγκατάστασης του προϊόντος.

Τί είναι τα Pellet;
Τα pellet (συσσωματώματα) είναι αποξηραμένο πριονίδι σε μηδενική υγρασία το οποίο συμπιέζεται και έτσι έχουμε περισσότερη ενέργεια σε μικρότερο όγκο.Τα pellet είναι μικροί κύλινδροι διαμέτρου 60-80 χιλ. με μήκος περίπου 100 χιλ. και χρώμα εξαρτώμενο από την πρώτη ύλη που χρησιμοποιήθηκε για την παραγωγή τους. Η θερμιδική απόδοση τους ανέρχεται στα 4200 kcal/kg.

Τι σημαίνουν για το περιβάλλον;
Τα pellets είναι στερεά καύσιμα που παράγονται με μηχανική επεξεργασία βιομάζας. Με λίγα λόγια, χωρίς την παραμικρή προσθήκη χημικών ουσιών, αξιοποιούνται φυτικής προέλευσης υλικά που κατά την καύση τους απελευθερώνουν ουσιαστικά όσο διοξείδιο του άνθρακα έχουν απορροφήσει κατά την διάρκεια της ζωής τους με αποτέλεσμα να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Το pellet λόγω της χαμηλής του υγρασίας δεν εκπέμπει καπνό και δεν αφήνει μεγάλα ποσοστά στάχτης , αυτό επιτυγχάνεται λόγω της υψηλής απόδοσης ως καύσιμη ύλη που αγγίζει το 94%.
Υπάρχουν αρκετές ποιότητες pellets όπως άχυρο, αγριαγκινάρα και αμύγδαλο αλλά προτιμάται το pellets ξύλου διότι έχει την μεγαλύτερη θερμιδική απόδοση και την μικρότερη απόρριψη στάχτης .

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Βούλγαρη Θεσσαλονίκης, Ντεπώ Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Ενεργειακά Τζάκια, Σόμπες Ξύλου, Σόμπες Pellet
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος