ΔΙΑΤΕΧΝΩΝ – ΜΠΙΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ελευθερίου Βενιζέλου 140, Νεάπολη, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (χάρτης)
Τηλ.: 2310637395, 6947382012
Ιστοσελίδα: www.diatexnon.gr
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Διατεχνών, Μπιτζιόπουλος Κωνσταντίνος, Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου – Ενεργειακοί Επιθεωρητές, Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Ο Κωνσταντίνος Ν. Μπιτζιόπουλος κάτοχος πτυχίου Μηχανολόγου Μηχανικού, δραστηριοποιείται από το 2003 στο χώρο των κτηριακών εγκαταστάσεων της ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ κατέχοντας την απαραίτητη άδεια και τεχνογνωσία.

Με την βοήθεια έμπειρων συνεργατών μηχανικών, αναλαμβάνουμε κάθε είδους μελέτη υπεύθυνα και γρήγορα. Παρέχοντας εγγυημένη εξαιρετική εργασία, επιλέγοντας πάντα την καλύτερη ποιότητα υλικών, με προδιαγραφές, με προϊόντα άριστης πιστότητας που συμβάλουν σε μια μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας γιατί σήμερα η τεχνολογία οφείλει να συμβάλει σε αυτό έτσι η εταιρία μας δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια μπορεί και εγγυάται ένα σίγουρο και χωρίς προβλήματα αποτέλεσμα. Αυτό είναι ένα δεδομένο πίσω από το οποίο κρύβεται μια ιστορία στην οποία η σχέση τιμής – ποιότητας υπήρξε πάντοτε πρωτεύουσας σημασίας για εμάς.

Η εταιρία Διατεχνών Τεχνική Κατασκευαστική δραστηριοποιείται στη μελέτη, επίβλεψη, παροχή τεχνικών συμβουλών και κατασκευή διαφόρων ηλεκτρομηχανολογικών έργων, με την τεχνογνωσία που διαθέτει είναι σε θέση να αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση φυσικού αερίου με ασφάλεια και αξιοπιστία. Επίσης αναλαμβάνει κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε νέες, υφιστάμενες οικοδομές αλλά και σε ανακαινίσεις σπιτιών (όπως εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών ασθενή και ισχυρά ρεύματα, εγκαταστάσεις ύδρευσης αποχέτευσης, εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, τοποθετήσεις καμινάδων, τοποθετήσεις ηλιακών θερμοσίφωνων), από τη μελέτη τους έως και την πλήρη εφαρμογή τους. Διαθέτει όλο τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να παρέχει το υψηλής ποιότητας έργο που έχει γίνει πλέον δεδομένο αυτής.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Νεάπολη Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Κλιματισμός, Θέρμανση, Φυσικό Αέριο, Ψύξη
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος