ΖΕΡΒΟΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρήγα Φεραίου 134-136, Συκιές, 56626, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310638038, 6977990560
Φαξ: 2310615780
Ιστοσελίδα: www.zervosschool.gr
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής ΖΕΡΒΟΣ ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας. Στην πορεία, διευρύναμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους μαθητές μας με σκοπό την πληρέστερη μόρφωση και εκπαίδευσή τους. Από το 2000 διδάσκοντα, εκτός από την Αγγλική, Γερμανική γλώσσα και Πληροφορική.

Επίσης παρέχουμε και ηλεκτρονική ενημέρωση (μέσω Internet) για την πρόοδο των μαθητών μας.

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας στον εκπαιδευτικό κλάδο, με υπευθυνότητα και συνέπεια, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των γονέων και μαθητών παρέχοντας τους υψηλού επιπέδου γνώσεις και πληροφόρηση στον τομέα των ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και του σύγχρονου κλάδου της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, σε μοντέρνο και άνετο περιβάλλον με χρήση Διαδραστικού Πίνακα σε όλες τις αίθουσες.

Το εκπαιδευτήριο μας παρέχει πλήρες εκπαιδευτικό πακέτο προετοιμασίας για την απόκτηση των πτυχίων Αγγλικής γλώσσας του MICHIGAN (ECCE & ECPE), CABRIDGE (FCE & CPE), TIE (Test of Interactive English) που διοργανώνεται από το Council for English Language Schools (ACELS), κυβερνητικός οργανισμός, ο οποίος ανήκει στο Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης της Ιρλανδίας. Όλα αναγνωρισμένα από τον ΑΣΕΠ.

Ειδικά τμήματα προετοιμασίας μαθητών και ενηλίκων για τις εξετάσεις απόκτησης του πιστοποιητικού πληροφορικής ECDL. Πιστοποιήστε τις γνώσεις σας με το ECDL το διεθνώς αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Πληροφορικής.

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Συκιές Θεσσαλονίκης, Πολίχνη Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Πληροφορική, Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος