ΜΕΘΟΔΟΣ Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης – Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Ποσειδώνος 2, Ωραιόκαστρο, 57013, Ελλάδα (χάρτης)
Τηλ.: 2310692145
Ιστοσελίδα: www.methodos-edu.eu
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

20 χρόνια εµπιστοσύνης!

To 1994, ιδρύονται στη Θεσσαλονίκη από τους Ζάχο Ηλία και Πετρίδη Πέτρο, φυσικό και µαθηµατικό αντίστοιχα, τα πρότυπα κλειστά τμήματα «Μέθοδος».

Με οδηγό το πάθος µας για υψηλή ποιοτική εκπαίδευση, µεθοδικά και χωρίς υπερβολές, εδώ και µια εικοσαετία χτίσαµε µια αληθινή σχέση εµπιστοσύνης µε τους γονείς και τους µαθητές µας. Μια σχέση που κάθε χρόνο δικαιώνει την προσπάθεια όλων.

Τα πρότυπα κλειστά τµήµατα «Μέθοδος» παρέχουν ένα ολοκληρωµένο εκπαιδευτικό σύστηµα προετοιµασίας των μαθητών, στοχεύοντας στην ολόπλευρη κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από τις ιδιαιτερότητες του νέου εκπαιδευτικού συστήµατος, ειδικά στις σηµερινές δύσκολες οικονοµικές συνθήκες.

Σε αυτά τα 20 χρόνια πέρασαν από τις τάξεις της Μεθόδου περισσότεροι από 3.000 μαθητές, που στη µεγάλη πλειοψηφία τους είναι σήµερα επιστήµονες και επιτυχηµένοι επαγγελµατίες. Αυτή η επιτυχία τους είναι που µας δίνει δύναµη και έµπνευση για να προχωρήσουµε ακόµα πιο δυναµικά στο δύσκολο μέλλον, χωρίς να θυσιάσουµε καµιά από τις αρχές και τις αξίες µας.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος