ΓΥΡΟΣ ΘΕΡΜΗΣ - Ψητοπωλείο - Θέρμη Θεσσαλονίκης

Πλατεία Παραμάνας 32, Θέρμη, 57001, Θεσσαλονίκη (χάρτης)
Τηλ.: 2310467676
Φαξ: 2310467202
Υπεύθυνος: Τουλκερίδης Βασίλης
Περιγραφή

Ο Γύρος Θέρμης, δημιουργεί εδώ και χρόνια ένα πλήρες παραδοσιακό menu για τους πελάτες του, που εκτιμούν το καλό και ποιοτικό φαγητό.
Φρέσκα επιλεγμένα προϊόντα από την τοπική αγορά, καθώς και από μεγάλους πιστοποιημένους οίκους τροφίμων, παραδίδονται καθημερινά στην κουζίνα μας.
Η προπαρασκευή των προϊόντων κρέατος γίνεται με προσωπική ευθύνη και φροντίδα, ενώ όλες οι σαλάτες παρασκευάζονται στο κατάστημα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά αγνό παρθένο ελαιόλαδο.
Σας προτείνουμε μια μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων για όλη την οικογένεια, καθώς και νέες γευστικές προτάσεις, που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Το ψήσιμο στα κάρβουνα είναι μια τεχνική μαγειρέματος ευρέως διαδεδομένη και αγαπημένη στην πατρίδα μας. Το κρέας στη σχάρα αποκτά μια ιδιαίτερη νοστιμιά που ξεχωρίζει, ενώ συγχρόνως διατηρεί την υγρασία του και γι αυτό είναι πιο ζουμερό με όλα τα συστατικά και αρώματα του.
Ο Γύρος Θέρμης σας προσφέρει καθημερινά την αυθεντική γεύση των ελληνικών παραδοσιακών εδεσμάτων στα κάρβουνα επιλέγοντας αγνά υλικά σε συνδυασμό με την παραδοσιακή τέχνη στην προπαρασκευή και το ψήσιμο. Απολαυστική εμπειρία γεύσης και ποιότητας!!!
Όλα χειροποίητα και στα κάρβουνα

Delivery
2310467676
2310461120
What's Up: 6978 468 232

Η διανομή λειτουργεί καθημερινά από 11:00 το πρωί έως 01:00 το βράδυ.
Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Θέρμη Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Γύρος, Σουβλάκι, Λουκάνικα, Ψητοπωλείο, Γύρος Κοτόπουλο, Γύρος Χοιρινός, Κοτοσουβλακια, Μπιφτεκια, Πανσετες, Ψητα Σουβλας
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος