T.S.E. INTERNATIONAL Τηλεπωλήσεις

Ναυαρίνου 17, Σταυρούπολη, 56430, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (χάρτης)
Τηλ.: 2310926680, 6976264018
Ιστοσελίδα: http://www.tse-shop.com/
Υπεύθυνος: ΚΙΑΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Κατηγορίες:
Ακολούθησε την επιχείρηση στο
Περιγραφή

Η T.S.E INTERNATIONAL ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό στην υπηρεσία του κάθε ανθρώπου δραστηριοποιείται στον τομέα της υπέρυθρης θέρμανσης ιατρικών μηχανημάτων, προγραμμάτων υγείας, τηλεπωλήσεις αγαθών με εμπορική αντιπροσώπευση διαχείρισης λογαριασμών.Με εμπιστοσύνη και συνέπεια ανταποκρινόμαστε στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Με αίσθημα ευθύνης θα υποστηρίξουμε την ελληνική και εγχώρια αγορά.

Τα υπέρυθρα θερμικά κύματα μπορούμε να τα αισθανθούμε αλλά όχι να τα δούμε. Η πρώτη εξήγηση βρίσκεται ήδη στο όνομα υπέρυθρη (Infrared). Το πρόθεμα υπέρ μπροστά από το ερυθρό σημαίνει ότι τα υπέρυθρα κύματα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα, τα οποία βρίσκονται πέρα από το κόκκινο όριο του φάσματος του ορατού φωτός σε μια περιοχή μήκους κύματος μεταξύ 780 και ενός εκατομμυρίου νανομέτρων, και δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι αλλά χάρη στους ανθρώπινους δερματικούς αισθητήρες μπορούμε να την αισθανθούμε. H υπέρυθρη ενέργεια είναι μια μορφή ενέργεια, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον αέρα ως μέσο διάδοσης της σε αντίθεση με άλλες μορφές. Η υπέρυθρη θέρμανση λειτουργεί κατά βάση της προστατευτικής, μικροκυματικής υπέρυθρης C- ακτινοβολίας (βιογεννετικό υπέρυθρο), η οποία διαπερνά τον αέρα και θερμαίνει τα στερεά σώματα. Πηγές υπέρυθρης ακτινοβολίας, είναι ο ήλιος, η φωτιά, τα θερμαντικά πάνελ Έρυθρον. Συνεπώς, ακόμη μια φορά θα πούμε, πως η υπέρυθρη θέρμανση, είναι ο φυσικός τρόπος θέρμανσης.Κατ’ αυτό τον τρόπο δουλεύουν και τα θερμαντικά πάνελ Έρυθρον. Η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία δεν έχει καμία σχέση με την βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία, η οποία ευθύνεται για τα εγκαύματα και τις κακώσεις του δέρματος. Η υπέρυθρη θερμική ακτινοβολία χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς και μπορεί να χαρακτηριστεί ως απολύτως ασφαλής.

Η T.S.E INTERNATIONAL έχει εξειδικευτεί στον τομέα της υγείας, ειδικότερα στις παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, όπου συνεργάζεται με ένα από τα καλύτερα κέντρα στην Ελλάδα Σκολίωσης και Κύφωσης, πολύ άνθρωποι κυρίως παιδιά και ηλικιωμένοι έχουν λύσει το πρόβλημά τους.

Στο κέντρο μας υπάρχει ένα επαναστατικό μηχάνημα χωρίς ακτινοβολία, το οποίο εντοπίζει κάθε παραμόρφωση πού προέρχεται από την σπονδυλική στήλη, και έτσι βρίσκεται ο τρόπος για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η T.S.E INTERNATIONAL πιστοποιημένη εταιρεία με ISO 9001 προωθεί προϊόντα που είναι χρήσιμα για κάθε άνθρωπο, μέσω Telemarketing αλλά και μέσω ηλεκτρονικής σελίδας. Ολα τα προϊόντα που προωθούνται ελέγχονται πρώτα για την ποιότητα τους και παράλληλα για την αξιοπιστία τους. Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι έτοιμο για να σας κάνει μια πλήρη ενημέρωση για τα προϊόντα μας.

Η T.S.E INTERNATIONAL είναι μια εταιρεία με πολλαπλή δραστηριότητα με σκοπό στόχο και απόλυτη προσήλωση στην εξυπηρέτηση του κάθε ανθρώπου με προϊόντα και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης, όπως η υπερυθρη θέρμανση ιατρικών μηχανημάτων, τα προγράμματα υγείας, οι τηλεπωψλήσεις αγαθών, η εμπορική αντιπροσώπευση διαχείρησης λογαριασμών, οι κατασκευές και εργασίες κτιρίων. Προσπαθούμε πάντα να ανταποκρινόμαστε με αίσθημα ευθύνης στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και να προσφέρουμε το καλύτερο στις καλύτερες τιμές.

Υπέρυθρα Θερμαντικά σώματα ΕΡΥΘΡΟΝ
Πόσιμο κολλαγόνο Bio Active Collagen
Διπλό Aerostop
Φόρμα Αδυνατίσματος Slim Suit
και πολλά πολλά άλλα……….

Περιοχές
Νομός Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
Προϊόντα - Υπηρεσίες
Εμπορία Ιατρικών Μηχανημάτων, Αναλώσιμα Ιατρικών Μηχανημάτων, Εμπορία Θερμαντικών Πάνελ, Συμπληρώματα Διατροφής, Εμπορική Αντιπροσώπευση και Τηλεπωλήσεις Αγαθών, Προγράμματα Υγείας, Τηλεπωλήσεις, Telemarketing, Τηλεμάρκετινγκ
Γράψε την Κριτική σου
Πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να
γράψετε μια κριτική. Είσοδος